2010 Žemėlapių Archyvas

Ar gerų žemėlapių radote?

Taip
3
75%
Ne
1
25%
Galėtu būti ir daugiau
0
No votes

Total votes : 4

2010 Žemėlapių Archyvas

Postby Hordeon » Mon Jan 04, 2010 12:29 pm

Visus sveikinu su 2010metais! Tikiuosi jie jums bus geresni, o Warcrafte įdomesni.
Taigi visiems dovanoju 2010mapų Packą. Šie metai balticume ne šiaip eiliniai, o Lietuvių Kūrybos Metai, nes šiais metais labai daug lietuvos žaidėjų susidomėjo Warcraft3 Programa: WorldEditor (Ją galite rasti ten, kur irašėte Warcraft3). Ar pastebite kiek Balticumo žaidėjų dabar bando kurti savo žemėlapius? Pastebite, kad jie nėra labai idomųs, o išvaizda gražūs. Taip, bet taip yra tik todėl, kad Balticumo kurėjai dar nėra patyrę. Aš vienas iš jų.
Visiems žemėlapių kūrėjams: Prašau, nebūkite tokie stuobriai, nekopijuokite kitų žaidėjų kurtų žemėlapių, būkite išradingi. Nesigauna?! Nebijokite eksperimentuoti, nepraraskite vilties, aš taip pat jaučiuosi, kaip ir visi kiti, galų gale mes - Žmonės ar Ne?

Download
Hordeon

Re: 2010 Žemėlapių Archyvas

Postby Arie- » Mon Jan 04, 2010 11:22 pm

Labas. Kažkada prieš metus, berdods, bandžiau sukurti micro arena tipo mapą, kur unitus gali susikurti juos tiesiog parašydamas į čatą. Dariau viską su jass netgi, gan normaliai, bet bėda buvo ta, kad world editorius turi labai ribotas native funkcijas, kurios jau yra sukurtos, o naujų pats susikurti negali. Tai man neišėjo pakonvertuoti čato stringo į unitID stringą ar panašiai. Ir taip ir nutrūko mano mintis :) Bet šiaip idėja labai gera buvo. Daug laiko praleidau.

Aš nesu gilus mapų kūrėjas, bet esu vieną išvertęs tiesiog mapą, o keletą melee mapų ir sukūręs :)
Arie-

Postby Hordeon » Tue Jan 05, 2010 3:02 pm

Subject: 2010 Žemėlapių Archyvas

Arie- wrote:Labas. Kažkada prieš metus, berdods, bandžiau sukurti micro arena tipo mapą, kur unitus gali susikurti juos tiesiog parašydamas į čatą. Dariau viską su jass netgi, gan normaliai, bet bėda buvo ta, kad world editorius turi labai ribotas native funkcijas, kurios jau yra sukurtos, o naujų pats susikurti negali. Tai man neišėjo pakonvertuoti čato stringo į unitID stringą ar panašiai. Ir taip ir nutrūko mano mintis :) Bet šiaip idėja labai gera buvo. Daug laiko praleidau.

Aš nesu gilus mapų kūrėjas, bet esu vieną išvertęs tiesiog mapą, o keletą melee mapų ir sukūręs :)

Vienas klausimas prieš atsakymą. Iš kur JASS išmokai?
Beje, koks tavo nick'as balticume?
Nenaudok paprasto WE. Naudok paturbintą, kur nera limitų. Pats tokį naudoju.
Išbandyk: Advanced WE
Hordeon

Postby Arie- » Tue Jan 05, 2010 11:52 pm

Tai kaip ir su kiekvienu programavimu gi. Internete narsai ir mokaisi. Yra kazkokia programa, JASScraft ar kazkaip panasiai, toks beveik wysiwyg editorius, galima sakyti. Na, padeda programinti ir susikurti scriptus. O dabar tai truputi uzmirses as sita reikala :)
Arie-

Postby Hordeon » Wed Jan 06, 2010 3:22 pm

Suprataw ;D man tai tas JASS... gal ir noreciau ismokt bet baisiai tingiu...
O tai ar parsisiuntei Advanced?
Hordeon

Return to maps